Installatie materialen

TOP
  1. Het wegwerken van rondslingerende kabels

    Rondslingerende kabels vormen een probleem, thuis en op het werk. Er blijft stof tussen de kabels zitten, ze vormen een potentieel struikel- en valgevaar en er is meer kans op kabelbreuk. Werk daarom alle kabels netjes weg en creëer een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken. Lees meer over het wegwerken van kabels in deze blog.

    Lees meer »
  2. ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust!

    ABB introduceert de HW52-F hollewanddoos. Deze nieuwe hollewand inbouwdoos HW52-F verbetert de bestaande HW51-F op verschillende punten. Hiermee voldoet de HW52-F hollewanddoos aan de behoeften van installateurs én is de HW52-F de eerste lucht- en geluiddichte hollewand inbouwdoos op de markt! Lees in deze blog meer over ABB HW52-F.

    Lees meer »
  3. Attema kabeldozen

    Het kabeldoossysteem van Attema munt uit door zijn tijdsbesparende montagegemak. Naast de kabeldozen voor binneninstallaties, biedt Attema ook een uitgebreid assortiment voor buiten. Lees er meer over in deze blog.

    Lees meer »
  4. Het aarden van de badkamer

    De badkamer is een van de gevaarlijkste ruimtes in huis als het gaat om elektriciteit. In deze ruimte wordt heel wat water gebruikt en je wilt natuurlijk geen schok krijgen als je in bad stapt. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de toepassing van beschermingsleidingen, aardlekschakelaars en vereffeningsleidingen. Lees meer over het aarden van de badkamer in deze blog.

    Lees meer »
  5. Attema Cable-mate: nog meer veelzijdigheid

    De Cable-mate van Attema is geen onbekend begrip in de elektrowereld. Omdat de markt zich blijft ontwikkelen, vraagt de markt ook om producten die dat blijven doen. Daarom brengt Attema de Cable-mate AK1 serie op de markt. Een kabeldoos met nog meer veelzijdigheid.

    Lees meer »
  6. Hoe kies ik de juiste inbouwdoos/centraaldoos?

    Tijdens de bouw, uitbreiding of renovatie dienen in het afwerkstadia schakelaars en stopcontacten geïnstalleerd te worden. Er zijn verschillende soorten inbouwdozen, ieder geschikt voor een eigen situatie. Hoe weet je welke inbouwdoos geschikt is? In deze blog geven we je tips voor het kiezen van de juiste inbouwdoos/centraaldoos.

    Lees meer »
  7. Bescherm je kabels in de grond met een Kabelflex mantelbuis

    Vaak worden kabels, zoals telefoonkabels en elektriciteitskabels, in de grond gelegd. Regelmatig worden PVC-buizen gebruikt als extra protectie om de kabels te beschermen. PVC-buizen zijn echter gemaakt voor waterafvoer, niet voor het beschermen van kabels. Om je kabels in de grond optimaal te kunnen beschermen is zijn er Kabelflex mantelbuizen van Pipelife. Lees er meer over in deze blog.

    Lees meer »
  8. Wago Lasklem 221: klein, transparant en universeel

    Al meer dan 60 jaar is Wago de marktleider op het gebied van veerklemtechniek voor de elektrotechnieken elektronica. In 1951 maakte Wago al de eerste stappen in de ontwikkeling van een universele lasklem. In 1974 bracht Wago haar eerste lasklem op de markt. Vele varianten volgden en inmiddels levert Wago al meer dan veertig jaar betrouwbare en veilige lasklemmen.

    Lees meer »
  9. Hager Tehalit

    Achter de schermen is elektrotechniek voor veel mensen een ware kunst. Tehalit maakt het stukje kabelmanagement ook graag voor de schermen mooi. Het transporteren van data en elektra via zichtbare kabels of een standaard kabelgoot is verleden tijd met de introductie van de Tehalit.

    Lees meer »
  10. Makkelijk en snel bevestigen: Schnabl C-fix slagzadel

    Altijd al problemen met losse kabels en flexibele buizen die je over wanden en het plafond laat lopen? Je wilt dat deze kabels en buizen netjes op hun plek blijven zitten, maar er niet teveel tijd en moeite in steken. Boren is geen optie omdat dit de gipsplaten beschadigd. Schnabl introduceert het C-fix slagzadel om dit probleem makkelijk en professioneel te verhelpen.

    Lees meer »
Pagina